Gilles Nuytens
Gilles Nuytens - Informatie Pagina

 

Officiële website: www.gillesnuytens.com
Mini site: www.gillesnuytens.be

Gilles Nuytens is een veelzijdige kunstenaar, met een grote voorliefde voor cinema, zijn carrière omvat vooral acteren.
Gilles Nuytens is ook een schrijver met een achtergrond in strips, scripts en computergraphics.

Gilles Nuytens - 8 Hours  Gilles Nuytens - 8 Hours  Gilles Nuytens - 8 Hours  Gilles Nuytens - 8 Hours  Gilles Nuytens - 8 Hours

 

Gilles Nuytens
Facebook Pagina

Gilles Nuytens op Facebook

Gilles Nuytens
Facebook Privaat profiele

Gilles Nuytens op Facebook

Gilles Nuytens
op Twitter

Gilles Nuytens op Twitter

Gilles Nuytens
op Youtube

Gilles Nuytens op Youtube

Gilles Nuytens
op Instagram

Gilles Nuytens op Instagram

Gilles Nuytens
Foto's

Gilles Nuytens Photos

Gilles Nuytens
Photos van het 8 Hours film

Gilles Nuytens - Photos 8 Hours

Gilles Nuytens
Videos

Gilles Nuytens Videos

Gilles Nuytens
Artworks

Gilles Nuytens Artworks

Gilles Nuytens
Pasta Wars

Gilles Nuytens Pasta Wars

Gilles Nuytens - Marc St Georges Poster  Gilles Nuytens (2011)

Gilles Nuytens - Dr Vancopen

Gilles Nuytens   Gilles Nuytens

Gilles Nuytens  Gilles Nuytens

Biografie van Gilles Nuytens

Gilles Nuytens is een veelzijdige kunstenaar. Van cinema tot schrijven, computergraphics en fotografie, Gilles Nuytens heeft een bijzondere gevoeligheid op veel artistieke terreinen, wat hem in staat stelt om zijn werk te variëren en zich nooit te vervelen.

Tiener, hij droomt acteur te worden en om dichter bij zijn passie te komen, hij creëert een site « The Scifi World » waarin hij al zijn grafische creaties met betrekking tot science fiction publiceert en besluit door te gaan met acteurs contacteren, regisseurs en anderen die betrokken zijn bij film en televisie. Hij wordt snel opgemerkt door verschillende persoonlijkheden uit de omgeving in de USA en Canada. Dit alles brengt haar eerste stap in het midden van het creëren en beheren van vele websites van acteurs en actresses en het maken van grafische voor hun foto's van conventies.

Later begon Gilles Nuytens een op film gebaseerde scenariotraining en verdiepte hij zijn kennis van het onderwerp. In deze richting vervolgt hij dramalessen die hij gedurende 2 jaar volgt, parallel met een klasse acteerstudio. Het begin is moeilijk omdat het alleen figuratie is, maar het stelt hem in staat om vanaf de onderkant van de ladder te beginnen en dus geleidelijk de ladder op te klimmen! Kleine rollen zijn gekoppeld in korte films zoals "Zombie Clash" of "Bad Gamble", maar het is met de speelfilm « 8 Hours », die hij co-produceerde en co-schreef het scenario, dat hij krijgt eindelijk een echte rol in een film. Volg daarna de rollen, waaronder in de film "Marc Saint Georges - The Long Solo" en in de korte film "Spartacus Legacy". Hij won vervolgens de rol van Dr. Vancopen, een wetenschapper met mysterieuze bedoelingen, in het eerste seizoen van de webserie "Anatomy of an Antihero".

In de tussentijd is Gilles Nuytens ook begonnen met het schrijven van korte verhalen en romans. Nu concentreert hij zich op het schrijven van zijn korte verhalen en romans. Zijn eerste roman, PASTA WARS, kreeg een gooie succes op het Kickstarter-platform door fondsen te werven voor de productie van het boek. Zijn tweede boek, dat een verzameling zal zijn van al zijn nieuwe herwerkt, wordt geproduceerd. www.gillesnuytens.com


Gilles Nuytens
(Hoofdsite)
Gilles Nuytens
(Mini Site 1)
Gilles Nuytens
(Mini Site 2)
Gilles Nuytens
op TSW
Gilles Nuytens
op USQ
Gilles Nuytens
op 8H
PASTA WARS

© 2018 - Gilles Nuytens